Els protagonistes

Robert Boix
 

D'origen francès. Corredor molt conegut a Barcelona a principis del selge XX i guanyador de les dues primeres edicions del 'Campionat de Barcelona' (1909-1910) organitzades pel diari 'Eco de Sports' amb una distància de 5 km. Guanyador de la marató realitzada al velòdrom del 'Parc d' Esports'. Va tornar a França el 1911.

Imatge de Robert Boix al Campionat de Barcelona

CM_Robert_Boix.jpg

Francesc Túnica

 

Esportista català. Participant habitual en curses fetes a Barcelona a principis de segle. Més recordat per la seva trajectòria ciclista. La seva participació més destacada va ser la del quart lloc a la 'Volta Ciclista a Catalunya' de l'any 1913.

En la marató del 'Parc d' Esports' va quedar segon.

Imatge de Francesc Túnica a la portada del diari Stadium

CM_Túnica.jpg

Conrad Miquel

 

Esportista tarragoní. Involucrat especialment en proves ciclistes i després com a organitzador. Director d' 'Sport' una revista esportiva il·lustrada d'aparició quinzenal que va aparèixer a Tarragona el 1919. No va poder finalitzar la marató del 'Parc d' Esports'  retirant-se sobre el km 24

 

 

Joan Santos

 

Atleta català de principis de segle. Competia pel club 'Català'. Va ser l'atleta que en un anunci al diari 'Eco d'Sports' desafiava a qui volgués a córrer la marató' No va poder acabar la marató del 'Parc d'Esports i es va retirar sobre el km 29.